Licentie en prijzen - Fabreasy - Digitaal Briefpapier

Licentie en prijzen

Voor het gebruik van Fabreasy vragen we een vergoeding. De eerste twee weken kun je de software volledig en gratis uitproberen. 

  • 1 jaar: € 29,50 exclusief BTW. Betaling via FastSpring, dit is een internationale payment provider, de BTW wordt direct verrekend. Vergeet niet je BTW-nummer in te voeren.
  • Let op, de prijs is per PC en alleen lokaal. Indien je software op je PC en laptop wilt activeren heb je twee licenties nodig.
  • De prijs is exclusief ondersteuning. Voor ondersteuning wordt €80 per uur gerekend exclusief BTW (afgerekend per kwartier à € 20).

Licentie aanschaffen

Een licentiesleutel kun je eenvoudig aanschaffen via https://pdfcreator.fabreasy.com/license. Deze licentiesleutel wordt direct na aanschaf getoond op het scherm, ook wordt de licentiesleutel gemaild. Voordat een PDF wordt aangemaakt wordt het evaluatievenster getoond. In dit venster ga je via de knop [Licentie aanschaffen] naar de betaalpagina. Via de knop [Licentie invoeren] kun je de aangeschafte licentie invoeren.

 

 

Site License

Vanaf 5 gebruikers is het mogelijk om een site license aan te schaffen. Deze licentie mag worden gebruikt binnen een RDS-omgeving. Aanschaffen via https://pdfcreator.fabreasy.com/license. Korting van toepassing en wordt direct verrekend bij aanschaf. Voer ook je BTW-nummer in, zodat de BTW direct wordt verrekend.

Binnen een RDS-omgeving is het aan te raden om de licentie te activeren als Administrator. De licentie komt dan beschikbaar voor alle gebruikers binnen de RDS. Het is mogelijk om instellingen te automatisch distribueren.