Licentie en prijzen - Fabreasy - Digitaal Briefpapier

Licentie en prijzen

Voor het gebruik van Fabreasy vragen we een kleine vergoeding. De eerste twee weken kun je de software onbelemmerd uitproberen. Na 14 dagen wordt een watermerk aan je documenten toegevoegd, dat weer verdwijnt zodra je een licentie koopt.

Tijdelijk 10% korting! Gebruik kortingscode: giveme10

  • 1 jaar: € 24,00
  • Pay & Forget (6 jaar) € 120
Betaling via iDeal en Paypal. Per gebruiker moet je een account aanmaken en betalen. Vanaf 6+ gebruikers en meer kun je een site-license aanschaffen. Voor meer informatie stuur je een mail naar sales (at) fabreasy.com. Prijzen zijn exclusief BTW.

14 dagen stempel-vrij gebruik, na 14 dagen wordt een stempel toegevoegd. 

De prijs is exclusief ondersteuning. Om die reden kun je 14 dagen kosteloos testen. Voor ondersteuning wordt €80 per uur gerekend (exclusief BTW).

Licentie aanschaffen

Je kunt een licentie aanschaffen direct nadat je Fabreasy hebt geïnstalleerd. Ga naar Fabreasy Setup en kies voor het tabblad ‘Mijn account’. Volg daar stappen 1 en 2 (zie het plaatje hieronder).

Via het Fabreasy Setup-venster kun je een licentie aanschaffen.

Met de licentie betaal je voor één gebruiker. Het account dat je aanmaakt op Fabreasy.com wordt automatisch gekoppeld aan jouw e-mailadres en jouw versie van het softwarepakket.

Als je met meerdere gebruikers Fabreasy wilt gebruiken, doorloop dan stap 1 en 2 op de computer van elke gebruiker. Voor elke gebruiker is er een account nodig. Per account wordt de licentiesleutel voor de specifieke gebruiker opgeslagen.

Site License

Vanaf 6+ gebruikers is het mogelijk om een Site License aan te schaffen. Er is één hoofdaccount nodig. Je kunt bijvoorbeeld een account aanmaken fabreasy@mijnbedrijfsnaam.nl. Met behulp van Policies kun je het uitdelen van de Fabreasy Licentie en instellingen voor een groot deel automatiseren.